Calvin Harris Provinssirockiin

Provinssirokki on perinteistä festarimeininkiä parhaimmillaan. Tänä vuonna 4-päiväiseksi pidennetty festivaali järjestetään Seinäjoen Törnävänsaarella 24-27 kesäkuuta. Oikeaan fiilikseen pääse heti alusta lähtien kun nousee kimppaporukalla vaikka paikallisjunaan, omalla autolla ei olekaan suositeltavaa saapua festarialueelle. Liput on tosin hyvä ostaa ennakkoon jos haluaa varmistaa näkevänsä oman suosikkinsa. Koulumajoitusta on tarjolla, mutta parhaaseen festivaalitunnelmaan pääse ehkä ottamalla mukaan omat telttailuvarusteet ja suuntaa leirintäalueelle.

Tänä vuona voi kaikki taiteilijan urasta haaveilevat ovat mukana luomassa Provinssi tunnelmaa osallistumalla aluetaiteilijana tai alue-esiintyjänä. Kaikkea stand-up-koomikosta aina katutanssiin tai grafiittiin asti on yleisön nähtävänä. Tunnetut artistit ovat kuitenkin provinssirokin varsinaisia vetonauloja, ja paljon kuumia nimiä löytyykin esiintyjienlistalta! Jo useamman vuoden ajan on kärkiesiintyjäksi kalastettu Muse-bändiä, ja tänä vuonna se toteutui; näemme heidät livenä Provinssissa heti ensimmäisenä festivaalipäivänä.

Seuraavana päivänä lavalle nousee vuorostaan tämän hetken kuumin EDM artisti Calvin Harris, jolla on yli kaksi miljoonaa myytyä levyä ja on ollut jo kaksi vuotta Suomen Spotify-listalla. Kotimaisia nimiä ovat mm. Kasmir, Elastinen, Kaija Koo, Antti Tuisku sekä Stam1nam jota kuullaan festareilla kaikkina neljänä päivänä. Tarjolla on siis edustajia monilta musiikin eri tyylilajeilta vaihtoehtorokista hip hopiin, elektronista musiikkia, metallia ja pop artisteja. Tunnelma on taattua kun paikalle saapuu kuten aisaan kuuluu, hyvällä kaveriporukalla ja festarimielellä!