Mikä on Flow 2015?

Kuvittele tunnelmallinen Helsingin Suvilahti elokuisena iltapäivänä. Lavalla legendaarinen Pet Shop Boys tehostettuna upealla visuaalisella valo- ja lasershow’lla. Lisää siihen vielä kulinaarinen luomuruoka elämys niin olet jo mukana tämän vuoden Flow-festareilla!

Tarkemmin sanottuna Flow-festivaalit on ruokaelämyksiä konsepteilla korkea laatu, luomu- ja lähituotteet. Musiikkia legendoista ajankohtaisiin artisteihin tunnelmallisessa miljöössä aivan Helsingin keskustan tuntumassa vanhalla Suvilahden voimala-alueella. Musiikkitarjonnassa mm. Kotimaista indierockia ja punkia, underground-rappia, ruotsalaista R&B:ta ja elektropoppia. Mikä tekee tapahtumasta vielä paremman?

Ympäristö ja kestävä kehitys otetaan huomioon kaikessa toiminnassa, suunnittelusta toteuttamiseen asti. Flow Festival onkin yksi maailman ensimmäisistä hiilineutraaleista festivaaleista. Mutta kenties tärkein kysymys viimeisenä; mitkä nimet ovat esiintyjien listalla? Mainittakoon tämän vuoden tuore tulokas Shamir sekä Florence + The Machine, Belle and Sebastian, Tyler the Creator. Kotimaisia nimiä mm. Lil Tony, Lauri Soini, DJ Ender sekä Emma Valtonen. Ohjelmasta löytyy paljon muutakin, joten tunnelma on varmasti taattu!

Tärkeää on mainita vielä ainakin, se että Flow tarjoaa ohjelmaa jopa perheen pienimmillekin, eli mukaan voi lähteä vaikka koko perheen voimin! Varmistikaan et siis kadu päätöstäsi jos 14 – 16 elokuuta suuntana on Helsingin Suvilahti ja Flow festivaalit.