Parklife Manchester 2015

Parklife Manchester jota kutsutaan myös Parklife Weekenderiksi ovat yksityiset musiikkifestivaalit, jotka pidetään Manchesterin Heaton Parkissa. Heaton Park on yksi Euroopan suurimpia puistoalueita, se on avattu jo vuonna 1912 ja käsittää noin 600 neliömetrin puistomaisen alueen. Puistossa on lampi, jossa voi soudella, 18-reiän golfrata, raitiovaunu museo ja seikkailurata lapsille. Puistolla on pitkät perinteet konserttien ja festivaalien järjestäjänä. Ensimmäiset festivaalit pidettiin vuonna 2010 ja silloin ne kulkivat nimellä Mad Ferret. Muutamassa vuodessa suosio kasvoi ja järjestäjät siirsivät tapahtuman alkuperäisestä Platt Fields Parkista nykyiseen. Kävijöitä on ollut viime vuosina noin 70 000 per päivä.

Festivaaliväkeä pidettiin pitkään jännityksessä kesän 2015 esiintyjistä. Pääesiintyjäksi on nimetty Rudimental and Disclosures, muita nimekkäitä viihdyttäjiä ovat supersuosittu DJ Mark Ronson ja Fatboy Slim, hip-hop kingit Wu-tang Clan ja laulaja-sanoittajat Ben Howard ja George Ezra. Mercury palkinnon voittaja James Blake tulee soittamaan Everything Everything, Metronomy, Caribou ja Ghostpoet bändien rinnalla.

Festareiden DJ-osasto tulee olemaan massiivinen, yleisöä hellitään esimerkiksi legendaarisella Richie Hawtinilla, Jamie Jonesilla, Annie Macilla ja Duke Dumontilla. Reggaen ja dubbauksen tähti David Rodigan tuo maailmankuulut Ram Jam bileet The Temple areenalle. The Temple areena on festareiden suurin esiintymisalue, jossa tullaan näkemään myös hip-hop stara Nas. Vuoden 2015 Parklife Manchester järjestetään viikonloppuna 6-7.kesäkuuta. Festivaalialue sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella ja festivaalin aikana sinne on järjestetty lisäkuljetuksia.