Tomorrowland 2015

Tomorrowland on Belgian Boomissa järjestettävä yksi suurimpia elektronisen musiikin festareista. Se on järjestetty vuodesta 2005 asti ja kasvanut vuosien myötä. Tapahtuma on kuuluisa näyttävistä erikoistehosteistaan ja sadunomaisista koristeistaan. Vuosittain erilaiset koristeet esiintymislavoilla ovat odotettuja nähtävyyksiä, esiintymislavoja festareilla onkin kunnioitettava määrä, yli 15.

Festivaali on kasvanut alkuvuosista ja sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä suurista musiikkitapahtumista. Vuonna 2009 festivaalit myivät lippunsa loppuun jo päiviä ennen tapahtumaa ja kahden päivän aikana alueelle kerääntyi noin 120 000 musiikinystävää.

Vuonna 2011 tehtiin seuraava ennätys, tapahtuma oli laajennettu kolmipäiväseksi sen suuren suosion vuoksi ja liput myytiin loppuun kun ennakkomyynti oli ollut auki muutaman päivän, kyseisenä vuotena Tomorrowland keräsi 180 000 kuuntelijaa. Vuonna 2011 festareilla esiintyi kovia tähtiä kuten Avicii, Tiesto ja David Guetta, seuraavana vuotena Tomorrowland sai parhaan oman tyyppisen festarin palkinnon International Dance Music Awardseissa. Tapahtuma on kasvanut monessa mielessä vuosittain; vuonna 2014 10-vuotisjuhlassa kävi 400 000 kuuntelijaa.

Tomorrowlandin organisaatio aloitti vuonna 2012 yhteistyön mm. lentoyhtiöiden kanssa, jotka ovat järjestäneet lisälentosarjan kyyditsemään festivaalivieraita Belgiaan. Juhlavuotena tapahtuma laajennettiin kahteen viikonloppuun, jotta pystyttiin vastaamaan valtavaan kysyntään, jolle ei näytä olevan loppua. Vuonna 2015 Tomorrowland on laajentanut toimintaansa myös Brasiliaan ja Yhdysvaltoihin, joissa pidetään omat festivaalit. Esiintyjälistat koostuvat huippunimistä niin housen kuin kovemmankin elektron saralla, liput kannattaa ostaa heti sillä festivaalien jonotuslistat ovat tunnetusti pitkät.